Bliv arrangør

Kulturinstitutioner, foreninger, erhvervsliv- ja, kort sagt alle, der har lyst til at være med til at rykke kulturen ud af de vante rammer kan oprette et arrangement til Kulturugen.

Vesthimmerlands kulturuge er bygget på begejstring og lyst til at lave spændende arrangementer. Enhver kan få sit arrangement med i kulturugens program - eneste krav er, at arrangementet skal være åbent for alle, og at det skal ligge i uge 10.

Sådan gør du

Planlæg et arrangement i uge 10 (Lørdag 2. marts til søndag d. 10. marts 2024).

Arrangementet kan være alt lige fra fællessang, revy, film, kreativt værksted, workshop eller noget helt andet, du bestemmer. Arrangementet skal være åbent for alle. Du beslutter, om det er gratis eller om det skal koste noget at deltage i arrangementet.

Dit arrangement skal være oprettet senest 1. februar 2024 for at indgå i det officielle program. Hvis du opretter dit arrangement senere, kommer det ikke med i det officielle program (eksempelvis avisannonce).

Opret dit arrangement her vesthimmerland.dk/kulturkalender. HUSK at vinge af i boksen ”del af kulturugen”.

Når du lægger dit arrangement i uge 10, bliver du en del af Kulturugen! Det betyder, at arrangementet bliver markedsført i hele Vesthimmerland og får både lokal og regional opmærksomhed.

Bliv en del af festen og vær med til at skabe oplevelser for dit lokalmiljø og for hele Vesthimmerland

Har du problemer med at oprette dit arrangement?

Har du udfordringer med at oprette arrangementet på www.vesthimmerland.dk/kulturkalender, kan du få hjælp af Stinna Gyrup Dommerby (kontaktoplysninger herunder).

Har du et lukket arrangement? 

I Kulturugens annoncer i avisen, i den digitale oversigt her på siden og i Kulturkalenderen (vesthimmerland.dk/kulturkalender) finder du arrangementerne, der er åbne for alle.

Hvis du arbejder på et arrangement med begrænset adgang, dvs. hvor der kun er adgang for medlemmer, medarbejdere, skolebørn eller lignende, så kontakt kulturkonsulent Laila Lund Altinbas fra Kultur og Fritidsafdelingen (kontaktoplysninger herunder). Vi vil så vidt muligt sørge for at inddrage de lukkede arrangementer i omtalen af Kulturugen.

Kontakt

Laila Lund Altinbas
Kulturkonsulent
Afdeling:Kultur og Fritid

Kontakt

Stinna Gyrup Dommerby
Kommunikationsmedarbejder
Afdeling:Vesthimmerlands Biblioteker

Hent PR-pakke

Hent PR-pakke

Brug for hjælp til at oprette et arrangement? Så tøv ikke med at ringe.