Kultur & kongelige for hele familien i Farsø

03mar

Glæd dig til et overflødighedshorn af oplevelser på bibliotekets storslåede kulturdag i kulturugen, hvor vi skruer op for pomp og pragt i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø.

Rosa Kildahl, der er kendt fra DR's Den store bagedyst, er dommer ved den kongelige kagekonkurrence

Årets kulturuge byder på et kæmpestort familiearrangement under titlen Kultur & kongelige.

Dagen byder på et væld af aktiviteter for alle aldre. Oplev blandt andet børneteater om Prinsessen på ærten, smag kagerne til kongelig kagedyst med Rosa fra Bagedysten, lyt til oplæsning fra Johannes V. Jensens Kongens fald, se udstillingen om den kongelige jagtejendom i Trend, få pulsen op eller hep på løberne til Dronning Ingrid Løbet og meget mere.

Programmet byder blandt andet på:  

Børneteater om Prinsessen på ærten af Teatret Fyren og Flammen - bestil gratis billet til kl. 10.30 her eller billet til kl. 13 her

Kongelig kagedyst med Rosa Kildahl fra Den Store Bagedyst. Deltag ved at tilmelde dig og din kage lige her, eller kom forbi og smag på de flotte kager fra konkurrencen - der er gratis kaffe og kage efter først til mølle-princippet.

Dronning Ingrid Løbet byder på både maraton- og halvmaraton-ruter, samt ruter på 10 km og 5,3 km eller 1 km. Ruten på 1 km er egnet for alle - også rollatorer, kørestole, klapvogne og barnevogne. Hver løbsstart skydes flot i gang med en kanonsalut og målstregen udgøres af selveste Kongeporten. Desuden er der løbsstemning med konferencier, musik, interviews mm. Kom og hep på løberne og oplev stemningen, eller tilmeld dig løb her.

Koncert med Kimbrergarden

Udstilling om den kongelige jagtejendom i Trend 

Kunstudstilling ved Galleri Aalestrup og Gedsted Kunstforening

Højtlæsning fra Kongens Fald v. Peter Hørup

For børn:

Springbane og ringridning på kæphest

Pynt din egen krone eller roset

Gratis kaffe og kager fra kagedysten - først til mølle

Kongelige selfie-kulisser fra Tømrerlinjen på HEG

 

Læs mere om arrangementet her