Kom med til åbningen af Kulturugen 2024 i Løgstør

02mar

Åbningen af Kulturugen 2024 afholdes hos Scandi Byg lørdag d. 2. marts 2024 med en dag fuld af kulturelle indslag - lige fra fællessang, foredrag ved vejrvært Peter Tanev, kunstudstilling med Løgstørs børnehaver og selvfølgelig mulighed for rundvisning i Scandi Bygs haller.

Vesthimmerland Kommune er igen klar til at markere Kulturuge 10, der finder sted fra lørdag d. 2. marts til søndag d. 10. marts 2024.
 
Åbningsarrangementet finder sted på virksomheden Scandi Byg i Løgstør, der er kendt for deres ekspertise inden for udvikling og opførelse af bolig- og modulbyggeri. Udover at være vært for åbningsarrangementet vil virksomheden også vise deres rammer og arbejde frem, hvilket vil være en unik mulighed til at besøge og ikke mindst se en stor lokal virksomhed med 200 ansatte på helt tæt hold!

Scandi Byg har, i linje med firmaets værdier, valgt at sætte fokus på bæredygtighed til åbningsarrangementet. Derfor vil vejrvært og metereolog Peter Tanev på underholdende vis gøre os klogere på vejr, klima og bæredygtighed. Foredraget varer ca. 60 minutter med tid til spørgsmål, hvorefter Himmerlandskokken serverer en lækker ret fra hans mobile foodtruck i hallerne i Scandi Byg.

Børnehaverne Sneglehuset og Kridthuset i Løgstør bidrager til dagen med en udstilling af børnenes kunstværker lavet ud af overskudstræ fra Scandi Bygs produktion.

Program for dagen

Kl. 12.45 Dørene åbner

Kl. 13.00 Velkommen og fællessang med åbningstale ved formand for Kultur- og Fritidsudvalget Per Nyborg, velkomst ved Scandi Bygs adm. direktør Torben Bloch Nielsen, tale v. erhvervschef Anna Oosterhof, Erhverv Væksthimmerland, om koblingen mellem kultur- og erhvervslivet.

Kl. 13.30 Foredrag ved vejrvært Peter Tanev

Kl. 14.30 Scandi Byg inviterer på mad og drikke, til rundvisning og en god snak med de ansatte

Kl. 15:45 Tak for i dag
 
Arrangementet er gratis og men i forhold til forplejning og praktik beder vi dig og om at tilmelde dig via linket her.
 
Efter arrangementet er der mulighed for at tage videre til åbent hus i Grejbanken i Løgstør.

Åbningsarrangementet er planlagt af politikere og ildsjæle fra Løgstør samt Scandi Byg i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune og Erhverv Væksthimmerland.